ZwamBoon met smeerseltjes

Dit is wat wij zelf zeer regelmatig eten samen met vrienden. Een variant op tapas maar minstens zo lekker en gevarieerd!

Bak, frituur of gril de ZwamBoon plakjes tot ze goudbruin zijn. Bestrooi met zout en serveer op een mooie platte schaal. Wat kun je er dan zoal op doen? En nu komt het….

Veganistisch:

Spinazie pesto (ben ik helemaal aan verslingerd, recept komt op de site), alle overige pesto’s, alle mogelijke tapenades, chutneys in soorten en maten (mango, tomaat/appel, vijgen, paprika), verse piccalilly, mosterd met Amsterdamse ui, appelstroop met banaan en kaneel, Guacamole, avocado-dille smeersel, aioli met olijf, enzovoort.

Vegetarisch:

Roomkaas en tomaat, haring met ui, geitenkaas met walnoot en honing, roomkaas met gerookte zalm, oude kaas en gember.

Voor de alleseters:

Met ossenworst en ui, met gebakken spekkies en stroop, gebraden gehakt met mayo.

Met dipjes:

Chilisaus, avocado-dille dip, aioli, pindasaus, appelmoes.

ZwamBoon kruidenkaas tomaat basilicum
Kruidenkaas & tomaat
ZwamBoon mosterd Amsterdams ui
Mosterd & A'damse ui
ZwamBoon tomaten-/appelchutney
Tomaten/appel chutney
ZwamBoon spinaziepesto
Spinazie pesto
ZwamBoon geitenkaas walnoot honing
Geitenkaas, walnoot & honing
ZwamBoon mangochutney
Mango chutney
Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact