ZwamBoon is veganistisch

Veganisten eten en gebruiken geen dierlijke producten. Daarom vallen vlees, vis en zuivelproducten buiten het dieet van een veganist. Veganisme is vaak een levenswijze. Eigenlijk alle producten van dierlijke oorsprong worden niet gebruikt. Veel veganisten gebruiken ook geen leer of wol en dergelijke. Meer over veganisme.

Hierdoor is het soms lastig om als veganist voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten halen wij immers vooral uit vlees- en visproducten. Daarnaast moet een veganist ongeveer 30% meer (plantaardige) eiwitten eten, dan iemand die wel alles eet.

Ons product bevat uitsluitend gefermenteerde bruine bonen, zilvervliesrijst en voedingsschimmel. Daarom is ZwamBoon veganistisch. Dit zijn allemaal plantaardige ingrediënten. Dus past dit voedingsmiddel helemaal in het veganistische dieet. Bovendien zijn de voedingsstoffen door de fermentatie makkelijker toegankelijk geworden voor ons lichaam. Door peulvruchten in deze gefermenteerde vorm te eten, komt een veganist dus makkelijker aan die 30% meer eiwitten.

Op 1 april start in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme de VeganChallenge. Met dit mooie product wordt dat een (sorry voor de woordkeuze) eitje!

Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact