ZwamBoon

Reacties van klanten

Deze mensen kochten ZwamBoon en delen hun ervaring

Wat een prachtig produkt ! Heb net het naturelpakket ontvangen en al even wat gebakken! Superleuk en lekker, je kunt het op allerlei manieren in je dagelijkse eten gebruiken. Ik vraag me af of het ook ingevroren kan worden? vriendelijke groeten Wil D.

Ik heb mijn bestelling ontvangen. Wat een aardig briefje erbij, dat ik zo snel na de uitzending van Binnenste Buiten heb besteld. Ha, dat is heel leuk. We hebben genoten van de eerste proeverij : Smokeys's. Geweldig zeg. Ik ben zo blij dat ik jullie heb mogen ontdekken en ga veel reclame voor jullie maken. Hartelijke groeten, Carolien G.

Laatst heb ik zelf een pakket bij jullie besteld en echt het is verrukkelijk. Ik geef het nu cadeau en ben heel benieuwd naar de reactie van onze schoonzoon en dochter. Monique de B.

Het pakket met de zwambonen heb ik ontvangen en ik vind het geweldig! Ik heb het al met geitenkaas en aardbeien gegeten en met Hutekase en tomaat. Vandaag ga ik het met banaan proberen . Ik gebruik het als een belegde boterham of als vleesvervanger bij de warme maaltijd. Ik verwarm het even. Vandaag ga ik ook wat pakketjes naar mijn zus brengen! Vriendelijke groet en veel succes met jullie bedrijf! Marijk

Geweldig, om van deze bestelling een feestje te maken. Wij hebben een pakket besteld voor onze jarige schoonzoon . Met daarbij een vraag of het mogelijk was om er Happy Birthday bij te zetten . En tot onze grote verassing hebben jullie het ook nog feestelijk gemaakt. Ze genieten ook nog van het pakket ,, een aanrader Hartelijk dank voor de extra aandacht en moeite. Monique de B

Vanmiddag de cursus fermenteren gehad in de fermeteerfabriek van Bert en Arja. Verschillende groenten gesneden en bewerkt. Ook geproefd van de verschillende hapjes met de ZwamBoon. Uiteindelijk een heerlijke maaltijd met de verschillende gerechten. Een waardevolle middag, veel geleerd, heerlijkheden geproefd en dat allemaal te gunste van ons lijf. Wie zijn lijf en darmen wil verwennen volg dan deze cursus fermenteren. Niet alleen nuttig en leuk om met eten bezig te zijn maar ook nog eens erg gezellig. Dinie S.

Deze maandag had ik onderstaande bestelling geplaatst. We hebben een nieuw lid in de familie die veganistisch is en dit leek mij het ideale kerstcadeau. Heb zwamboon al een paar keer eerder geprobeerd en het is echt een topproduct! Ik hoopte echt op de 1 a 2 werkdagen die nog op de website stonden, maar snap dat het rond deze tijd wat drukker is. Hartelijk dank en fijne feestdagen, Sven

Zwamboon in de horeca

Vanaf het allereerste begin had ik vertrouwen in ZwamBoon. Ik wist dat het de mogelijkheid in zich had om een groot succes te worden. Tobias, Het Lokaal Amersfoort

Wat een super veelzijdig product. Waar vind je nou zoiets!? Aaron P., Rembrandt Lunchroom en Wijnbar

Eindelijke een goede kwaliteit vleesvervanger waar ik als chef-kok alle kanten mee op kan. Peter Driehuis, Huis56 Ugchelen

Klachten over je bestelling?

2 x ZwamBoon tacoreepjes (500gr)
2 x Mexicaanse wortelspread (360 gr)
4 x ZwamBoon plak naturel (800gr)
Met het Taco pakket kunt u heerlijke Mexicaanse tortilla’s maken. Er zitten recepten bij van de mais tortilla’s en ook hoe deze verder op te bouwen tot dit veelzijdige gerecht.
Smokeys (750gr)
ZwamBoon plakken (800gr)
Met het Smokey pakket kunt u direct aan de slag met deze heerlijk gekruide reepjes. De meeste mensen ervaren de smaak als die van bacon. Erg lekker en makkelijk in stamppotjes, rijstgerechten en salades.
allergeenvrije zwamboon
Appelcompote (180gr)
Paprika Chutney (180gr)
Bruschettakruiden (20gr)
ZwamBoon rondjes (1000gr)
Met het ZwamBoon tapas pakket kunt u snel een heerlijke tapas maaltijd maken. Met de meegeleverde recepten kunt u een grote smak variëteit simpel en snel op tafel hebben.
ZwamBoon rondjes (500gr)
ZwamBoon plakken (1200gr)
Met het ZwamBoon naturel pakket kunt u zelf heerlijke gerechten maken met ZwamBoon.
broodje ZwamBoon burger
Smokeys (250gr)
Tacoreepjes (250gr)
Mexicaanse wortelspread (180gr)
Plakken (600gr)
Paprikachutney (180gr)
Met het ZwamBoon vanalleswat pakket kunt u direct de veelzijdigheid van dit product ervaren. Met de meegeleverde recepten hebt u een smakelijk en eenvoudig startpunt.

Benieuwd hoe jij ZwamBoon kan gebruiken in de keuken?