Voor 2 porties heb je het volgende nodig:
  • 200 gram ZwamBoon
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • naar smaak sambal (1 theelepel)
  • 1 eetlepel Tamari
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1/2 theelepel korianderpoeder
  • 1 theelepel komijn
  • 1/2 eetlepel azijn
Bereidingswijze:
  1. Snijd de ZwamBoon in plakjes
  2. Mix de overige ingrediënten in een kom
  3. Leg de plakken ZwamBoon in de marinade en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast. Draai tussendoor paar keer om
  4. Zet de oven op de grillstand. Leg de plakjes ZwamBoon op een rooster of bakplaat bedekt met bakpapier en zet voor 8-10 minuten in de oven
  5. Serveer met wat komkommer en sesam als snack of op een broodje met groenten als lekkere sandwich.
ZwamBoon kruidenkaas tomaat basilicum
Kruidenkaas & tomaat
ZwamBoon mosterd Amsterdams ui
Mosterd & A'damse ui
ZwamBoon tomaten-/appelchutney
Tomaten/appel chutney
ZwamBoon spinaziepesto
Spinazie pesto
ZwamBoon geitenkaas walnoot honing
Geitenkaas, walnoot & honing
ZwamBoon mangochutney
Mango chutney
Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact