Voor 2 porties heb je het volgende nodig:
  • 300 gram ZwamBoon, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 a 2 teentje(s) knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 theelepel gedroogde oregano
Bereidingswijze:
  1. Doe alle ingrediënten, behalve de ZwamBoon, bij elkaar en mix het. Het beste in een afsluitbare plastic zak. Neem de zak groot genoeg om ook alle ZwamBoon toe te kunnen voegen.
  2. Mix de ZwamBoon blokjes in de plastic zak door de marinade en Laat ze zeker 1 uur marineren in de koelkast.
  3. Bak de ZwamBoon op niet al te hoog vuur een minuut of 6 met wat olie.
  4. Serveer met sla, rucola, olijf, tomaat, (rode)ui etc.
ZwamBoon kruidenkaas tomaat basilicum
Kruidenkaas & tomaat
ZwamBoon mosterd Amsterdams ui
Mosterd & A'damse ui
ZwamBoon tomaten-/appelchutney
Tomaten/appel chutney
ZwamBoon spinaziepesto
Spinazie pesto
ZwamBoon geitenkaas walnoot honing
Geitenkaas, walnoot & honing
ZwamBoon mangochutney
Mango chutney
Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact