ZwamBoon

Horeca

ZwamBoon op de menukaart zetten?

ZwamBoon is niet alleen lekker, duurzaam en gezond. Het is ook zeer veelzijdig inzetbaar en makkelijk te bereiden. Daarom werken wij graag samen met horecagelegenheden.

ZwamBoon verkooppunt worden

Wil je verkooppunt van ZwamBoon worden? Mail ons dan even. We maken graag een afspraak met je.

Het kennismakingspakket

Voor de horeca bieden we een kennismakkingspakket aan, zodat u kennis kunt maken met onze producten. Het pakket bestaat uit 3 vormen van ZwamBoon. Bekijk de inhoud van het pakket hieronder.

1. ZwamBoon plak

Dit is de pure vorm van ZwamBoon. Snijd deze plak in de vorm die jij wenst en combineer het met smaakmakers die jij lekker vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. ZwamBoon taco-reepjes

ZwamBoon bakblokjes met Taco-specerijenmix. Lekker makkelijk en snel klaar: de bakblokjes bak je goudbruin (in pan of frituur of airfryer met wat olie), de specerijen strooi je erover, even husselen…klaar!
Gebruik ze vervolgens op een Mexicaanse tortilla, of bij Mexicaanse rijst of gewoon als snackje. Veel mensen vinden het lijken op gebakken bacon… oordeel zelf maar. Chili con carne tover je hiermee om in Chili sin carne.

3. ZwamBoon Smokeys

Een kant en klaar product met een lekker hartige, wat rokerige smaak. Een prima alternatief voor croutons op een salade of als alternatief voor uitgebakken spekjes op stamppotjes en rijst. Deze blokjes zijn overigens ook erg (gevaarlijk) lekker als snackje.

Vraag hier het kennismakingspakket aan.

Voor horecagelegenheden hebben we een proefpakket samengesteld. Maak vrijblijvend kennis met ons en onze producten. Vul de gegevens hiernaast in en we zullen contact met u opnemen!

Deze restaurants werken al met Zwamboon