ZwamBoon

Horeca

ZwamBoon op de menukaart zetten?

ZwamBoon is niet alleen lekker, duurzaam en gezond. Het is ook zeer veelzijdig inzetbaar en makkelijk te bereiden. Daarom werken wij graag samen met horecagelegenheden.

ZwamBoon verkooppunt worden

Wil je verkooppunt van ZwamBoon worden? Mail ons dan even. We maken graag een afspraak met je.

Het kennismakingspakket

Voor de horeca bieden we een kennismakkingspakket aan, zodat u kennis kunt maken met onze producten. Bekijk de inhoud van het pakket hieronder.

1. ZwamBoon maaltijdbasis

Dit is de pure vorm van ZwamBoon. Gebruik deze plak in zijn geheel: even in de contactgrill, gebakken groente of een salsa erop. Binnen 10 minuten staat de maaltijd op tafel.
Of snijd deze plak in de vorm die jij wenst: blokjes, driehoekjes, rondjes, gehakt. Kruiden en specerijen naar smaak toevoegen. Toppings erop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. ZwamBoon rulgehakt

ZwamBoon rulgehakt is een gemaksproduct. Toepasbaar in plaats van rulgebakken vleesgehakt. Even een uitje met wat knoflook aanfruiten, ZwamBoon rulgehakt meebakken en verwerken in je gerecht.

Vraag hier het kennismakingspakket aan.

Voor horecagelegenheden hebben we een proefpakket samengesteld. Maak vrijblijvend kennis met ons en onze producten. Vul de gegevens hiernaast in en we zullen contact met u opnemen!

Deze restaurants werken al met Zwamboon