In samenwerking met RefleX-Zwolle organiseren we een veelzijdige, lekkere en informatieve proeverij van ZwamBoon.

Tijdens de proeverijen die we tot nog toe hebben gedaan, zijn er heel veel interessante opmerkingen en gesprekken geweest. Wat mij het meeste opviel is dat er veel mensen zijn die op zoek zijn naar alternatieven voor brood en crackers. Dit is dan vaak ingegeven door een glutenallergie maar ook gewoon voor variatie.

Jullie gaan Hollandse tapas proeven en we laten u zien hoe je zelf op eenvoudige wijze diverse pesto’s, tapenades en andere lekkere smeerseltjes kunt maken voor op de ZwamBoon schijfjes. De doelstelling is om te laten zien hoe je snel een complete tapas maaltijd op tafel zet met gangbare ingrediënten en niet veel moeite.

Andere toepassingen met ZwamBoon schijfjes voor bij ontbijt, lunch en als snack laten we ook proeven en geven tips over hoe je hier makkelijk en snel een goede maaltijd maakt.

Als laatste thema laten we zien hoe je met een aantal kant-en-klaar ZwamBoon producten heel makkelijk zonder vlees toch een lekkere en voedzame maaltijd bereidt, van stamppot tot en met maaltijdsalades.

Tijdens de proeverij gaan we ook in op een aantal gezondheidsthema’s die verband houden met voeding. De rode draad zal zijn op een goed gewicht komen en blijven en je fijner en energieker voelen. Dit combineren we met het thema duurzaamheid

Alles bij elkaar wordt het een gezellige, lekkere in zeer informatieve avond waarbij je ook nog leert hoe je snel en makkelijk met ZwamBoon maaltijden kunt bereiden.

Onze slogan is “lekker, duurzaam en gezond”, bij deze proeverij voegen we nog toe: “makkelijk en veelzijdig”.

Kom je ook? Aanmelden kan via een mailtje naar info@reflex-zwolle.nl of info@zwamboon.nl

Waar? In Zwolle-Zuid. De adresgegevens krijg je na je aanmelding.

Wanneer? Woensdagavond 26 juni van 19:00 tot 21:30. (de eerste op 11 juni is al vol)

Wat krijg je? Veel gerechten om te proeven, verfrissende waterkefir, een ZwamBoon receptenboekje en ZwamBoon schijfjes om thuis het geleerde uit te proberen.

Kosten? € 10,00 per persoon, te voldoen tijdens de proeverij.

Meer informatie? Kijk op www.reflex-zwolle.nl of www.zwamboon.nl

Hollandse tapas
Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact