Gratis ZwamBoon proeven

Zondag 17 februari werden we getrakteerd op fantastisch lenteweer op onze “Gratis ZwamBoon proeven dag” bij Brasserie Op Duur. Op Duur is een zeer gezellige uitspanning bij het Infocentrum IJssel bij den Nul. Het was een komen en gaan van enthousiaste wandelaars die genoten van het lekkere weer. Iedereen die langsliep kwam ook even proeven van ZwamBoon. Dat was natuurlijk best even spannend: vinden de mensen het net zo lekker als wij het vinden….?

ZwamBoon gratis proeverij

Toastje van bruine bonen

Deze zondag was onze eerste demonstratie, dus we stonden daar zonder ervaring, maar de reacties gingen al onze verwachtingen te boven. De ZwamBoon werd onder goedkeurend gemompel geproefd en we hebben heel veel verbaasde gezichten gezien: een toastje van bruine bonen dat zó goed smaakt…..en ook nog heel gezond is……en goed voor het milieu…wauw!

ZwamBoon smeerseltjes

De meest gewaardeerde “smeerseltjes” waren de spinazie-pesto, mosterd met A’damse ui, appelcompote en appelstroop met banaan. Zelfs de kinderen kregen er niet genoeg van…
Wat leuk was om te zien, is dat veel mensen eerst helemaal verbaasd zijn over de smaakcombinaties en daarna erg enthousiast. Een hoop mensen wilden ook graag een tweede, derde en soms meer stukjes proeven.

ZwamBoon gratis proeverij
ZwamBoon gratis proeverij

Alternatief voor vlees en tarweproducten

Veel mensen zijn op zoek naar alternatieven voor vlees en tarweproducten, omdat ons eetpatroon van beide te veel bevat. Als je ZwamBoon in blokjes snijdt en marineert, heb je een heerlijke vleesvervanger. Als je de ZwamBoon-plakjes even wokt, frituurt, bakt of roostert heb je een lekker en gezond alternatief voor toastjes, broodjes of zelfs pizzabodem. ZwamBoon zit vol hoogwaardige eiwitten, mineralen, natuurlijke vezels, vitamines en mineralen. En door de fermentatie zijn al deze voedingsstoffen makkelijk toegankelijk voor ons lichaam.

Allergieën

Een ander thema dat we veel hoorden was “allergieën“. Ook hier is ZwamBoon een briljant product. Het bevat geen gluten, lactose, noten of zout en is dus erg universeel en makkelijk inzetbaar.

ZwamBoon gratis proeverij

ZwamBoon kopen

“Waar kan ik het kopen?”, was een veel gestelde vraag, en we kregen ook veel tips voor winkels, cateraars en restaurants die op zoek zijn naar gezonde, lekkere en duurzame producten. Nu leveren we alleen nog vanuit Apeldoorn, maar er lopen al een aantal lijntjes naar andere steden! Volg ons op Facebook of neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in ZwamBoon!

www.zwamboon.nl

Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact