Pillen… We zijn er wel een beetje klaar mee, met al die voedingssupplementen en voeding uit verre landen. Tegen beter weten in hopen we dat die ene pil of dat speciale besje ons super energiek maakt. In de praktijk hoor ik zelden verhalen van mensen die er echt baat bij hebben. En de enige die ervan afslankt, is je portemonnee.

Als we puur en gevarieerd eten, krijgen we de voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. En dat kan gewoon met wat we hier in Nederland voorhanden hebben. 

Bruine bonen bijvoorbeeld. Voedzaam, gezond, vezelrijk, duurzaam. En nu ook heel lekker, in de vorm van ZwamBoon! 

ZwamBoon bonen in vele soorten

ZwamBoon is een drager voor allerlei lekkers. Denk aan alle vormen van brood, crackers etc., waar je van alles op kunt doen. ZwamBoon vervangt dit brood, is glutenvrij en veganistisch, supergezond en vooral heel lekker.

Het heeft de voedingswaarde van vlees, is licht verteerbaar, bevat alle essentiële aminozuren en langzame koolhydraten. Je kunt het frituren, bakken, grillen of roosteren. Kortom, het is een makkelijk product, waarmee je naar hartenlust kunt variëren.

Door het fermenteren breken de lange eiwitketens van de bonen af in kortere, makkelijk verteerbare koolhydraten. De van bonen bekende gasvorming blijft hierdoor achterwege. 

ZwamBoon maakt bonen toegankelijker en Nederland een beetje duurzamer. Doe je mee?

Meer informatie op www.zwamboon.nl. Vraag daar het gratis receptenboekje aan.

Eet smakelijk!

Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact