Nu voor de meeste mensen de vakanties afgelopen zijn is het goed om eens even terug te kijken op wat Europese trends op het gebied van voeding.

Wat we van de meeste mensen horen is dat er een duidelijke voorkeur is voor “tapas achtige” hapjes. Op zich natuurlijk ook niet verwonderlijk. Lekker met een aantal mensen een goed glas wijn drinken en allerlei verschillende hapjes erbij. Een soort van voor-elk-wat-wils.

Je kunt tapas dan ook vanaf, of in de plaats van, de lunch eten tot ’s avonds laat. Smaakt altijd. Spanje heeft hier natuurlijk een reputatie (en naamgeving) hoog te houden, maar eigenlijk in alle mediterrane landen kennen ze dit soort hapjes. Trouwens, in Nederland weten we er ook raad mee. Bitterballen, blokjes kaar, leverworst, frikandelletjes, knakworstjes, noem maar op.

Allemaal even lekker maar niet altijd even goed…

Wat we zelf al een aantal keeer gedaan hebben met vrienden en kennissen is een tapas avond organisern met als basis plakjes ZwamBoon. Elke keer super enthousiaste reacties en soms ook verbaasde mensen die het bijna niet kunnen gloven hoe lekker dat is 🙂

Je hebt met ZwamBoon hapjes natuurlijk een aantal hele grote voordelen ten opzichte van de standaard tapas waar toch wel veel brood gebruikt wordt.

ZwamBoon is erg makkelijk te bereiden, neutraal van smaak, glutenvrij, zonder zout, en een compleet voedingsmiddel. Je hebt na een tapasavondje echt een goede maaltijd gehad.

In het receptenboekje, dat gratis is aan te vragen, staan heel veel superlekkere recepten waarmee je in een handomdraai een hele groep mensen lekker en gezond te eten kunt geven.

Hier onze top 5 van zomer 2018:

ZwamBoon met mosterd en A’damse ui
ZwamBoon met geitenkaas, walnoot en honing
ZwamBoon met tomaten/appel chutney
ZwamBoon met spinazie pesto
ZwamBoon met mango chutney

Zelf vind ik ZwamBoon met spinaziepesto het meest verrukkelijk, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak.

Samenvattend, zorg dat je altijd wat ZwamBoon schijfjes in de diepvries hebt zodat je je vrienden, familie en kennissen snel kunt verwennen met gezonde lekkere en eenvoudige tapas.

Eet smakelijk!

www.zwamboon.nl

Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact