ZwamBoon

Bestellen

ZwamBoon thuis uitproberen?

Bestel hier onze producten. We hebben speciaal voor u vijf pakketten samengesteld die wij verzenden in een stoere brievenbus doos. De levertijd van onze producten is 1-2 werkdagen en ze worden verzonden via DHL.

Vanwege extra drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging vertraging oplopen. Excuses voor het ongemak.

De verzendkosten van een bestelling zijn € 4,50. Het XL-pakket en andere bestellingen boven 50 euro worden zonder verzendkosten verstuurd.

Producten die u via deze webwinkel koopt, hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

ZwamBoon in de horeca

ZwamBoon is echte voeding, natuurlijk en puur. Allergeenvrij en multi-inzetbaar. Een veganistisch product dat elke gast mag eten. Arja en Bert informeren je graag over de mogelijkheden.

Klachten over je bestelling?

8 x YOi van ZwamBoon maaltijdbasis (8 x 200 g)

Met het ZwamBoon naturel pakket ben je maximaal flexibel. Je bepaalt lekker zelf wat je ermee maakt. Het gratis receptenboekje staat vol met ideeën.
allergeenvrije zwamboon
28 x YOi van ZwamBoon maaltijdbasis (28 x 200 g)

1 x GEEN VERZENDKOSTEN
Met het ZwamBoon XL pakket heeft u voorlopig voldoende YOi van ZwamBoon in huis om allerlei gerechten uit te proberen. Ingevroren op -18 graden is ZwamBoon minimaal 1 jaar houdbaar.
4 x Smokey-specerijenmix (voor 2 x 200 g)
7 x YOi van ZwamBoon bio maaltijdbasis (7 x 200 g)
Met het Smokey pakket kun je genieten van de lekker rokerige smaak van de meegeleverde specerijen. De meeste mensen ervaren de smaak als 'zoiets als uitgebakken spekjes'. Erg lekker en makkelijk in stamppotjes, rijstgerechten en salades.
broodje ZwamBoon burger
1 x Smokey-specerijenmix (voor 1 x 200g)
1 x Taco-specerijenmix (voor 1 x200g)
1 x Mexicaanse wortelspread (1 x 180g)
1 x Paprikachutney (1 x 180g)
5 x YOi van ZwamBoon maaltijdbasis (5 x 200g)
Dit pakket bevat precies wat je zou verwachten: van alles wat. Ontdek de veelzijdigheid van ZwamBoon. In het pakket zitten recepten. Het gratis receptenboekje biedt je nog veel meer ideeën.
vegan cadeaupakket
1 x Smokey-specerijenmix (voor 1 x 200g)
1 x Taco-specerijenmix (voor 1 x200g)
1 x Mexicaanse wortelspread (1 x 180g)
1 x Paprikachutney (1 x 180g)
5 x ZwamBoon plak naturel (5 x 200g) 1 x Vrolijke kaart met handgeschreven tekst
Hier kun je mee aankomen: een veganistisch cadeaupakket met een (h)eerlijke inhoud. Geef bij bestelling op wat voor tekst je op de kaart wilt hebben. Arja schrijft het er met plezier op.
allergeenvrije smokey mix
50 gram van de allergeenvrije* Smokey specerijenmix

*Er zitten geen allergenen in deze specerijenmix én ze zijn samengesteld in een fabriek waar geen allergenen verwerkt worden.

Om de ZwamBoon maaltijdplak om te toveren in lekkere smokeys, heeft u per plak ongeveer 10 gram nodig. Dit bakje met 50 gram is dus voldoende om 5 YOi van ZwamBoon maaltijdbasis te kruiden.
yoi taco specerijenmix allergeenvrij
50 gram van de allergeenvrije* Mexicaanse Taco specerijenmix

*Er zitten geen allergenen in deze specerijenmix én ze zijn samengesteld in een fabriek waar geen allergenen verwerkt worden.

Om de ZwamBoon maaltijdplak om te toveren in lekkere MexicaanseTaco-reepjes, heeft u per plak ongeveer 10 gram nodig. Dit bakje met 50 gram is dus voldoende om 5 YOi van ZwamBoon maaltijdbasis te kruiden.

Cadeautip!

Koop je een ZwamBoon-product als cadeau voor iemand anders? Voor €2,95 extra kun je een kaart meebestellen met een persoonlijke boodschap. Klik hieronder op het product dat je wilt bestellen om je persoonlijke boodschap in te vullen. Dan zorgen wij dat hij op de kaart wordt geschreven!

vegan cadeaupakket
1 x Vrolijke kaart met handgeschreven tekst. Keuze uit kip, dame, giraffe en varken.
De vrolijke schilderijen van Arja vormen de basis voor deze kaarten. Geef je tekst door en Arja schrijft het er met plezier op

Benieuwd hoe jij ZwamBoon kan gebruiken in de keuken?

Dit jaar (2021) versturen wij t/m dinsdag 21 december.

Daarna weer vanaf woensdag 5 januari 2022.