fbpx

ZwamBoon

Bestellen

Zwamboon thuis uitproberen?

Bestel hier onze producten. We hebben speciaal voor u zes pakketten die aansluiten bij het dagelijks gebruik van ZwamBoon. De levertijd van onze producten is 1-2 werkdagen en ze worden verzonden via PostNL.

Vanwege extra drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging vertraging oplopen. Excuses voor het ongemak.

De verzendkosten van een bestelling zijn € 4,50. Het XL-pakket wordt zonder verzendkosten verstuurd.

Producten die u via deze webwinkel koopt, hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Zwamboon in de horeca

ZwamBoon is echte voeding, natuurlijk en puur. Allergeenvrij en multi-inzetbaar. Een veganistisch product dat elke gast mag eten. Arja en Bert informeren je graag over de mogelijkheden.

Klachten over je bestelling?

8 x ZwamBoon plak naturel (8 x 200 g)

Met het ZwamBoon naturel pakket ben je maximaal flexibel. Je bepaalt lekker zelf wat je ermee maakt. Het gratis receptenboekje staat vol met ideeën.
28 x ZwamBoon plak naturel (28 x 200 g)

1 x GEEN VERZENDKOSTEN
Met het ZwamBoon XL pakket heeft u voorlopig voldoende ZwamBoon in huis om allerlei gerechten uit te proberen. Ingevroren op -18 graden is ZwamBoon minimaal 1 jaar houdbaar.
2 x ZwamBoon tacoreepjes (2 x 250 g)
2 x Mexicaanse wortelspread (2 x 180 g)
3 x ZwamBoon plak naturel (3 x 200 g)
Met het Taco pakket kun je bijvoorbeeld heerlijke Mexicaanse tortilla’s maken. Het recept zit erbij. Met de plakken kun je heerlijk experimenteren: vandaag shoarma of toch liever als tapas met een lik mosterd en een Amsterdams uitje?
2 x Smokeys (2 x 250 g)
5 x ZwamBoon plak naturel (5 x 200 g)
Met het Smokey pakket kun je genieten van de lekker rokerige smaak van de meegeleverde specerijen. De meeste mensen ervaren de smaak als 'zoiets als uitgebakken spekjes'. Erg lekker en makkelijk in stamppotjes, rijstgerechten en salades.
1 x ZwamBoon Smokeys (1 x 250g)
1 x ZwamBoon Tacoreepjes (1 x 250g)
1 x Mexicaanse wortelspread (1 x 180g)
1 x Paprikachutney (1 x 180g)
3 x ZwamBoon plak naturel (3 x 200g)
Dit pakket bevat precies wat je zou verwachten: van alles wat. Ontdek de veelzijdigheid van ZwamBoon. In het pakket zitten recepten. Het gratis receptenboekje biedt je nog veel meer ideeën.
vegan cadeaupakket
1 x ZwamBoon Smokeys (1 x 250g)
1 x ZwamBoon Tacoreepjes (1 x 250g)
1 x Mexicaanse wortelspread (1 x 180g)
1 x Paprika-chutney (1 x 180g)
3 x ZwamBoon plak naturel (3 x 200g)
1 x Vrolijke kaart met handgeschreven tekst
Hier kun je mee aankomen: een veganistisch cadeaupakket met een (h)eerlijke inhoud. Geef bij bestelling op wat voor tekst je op de kaart wilt hebben. Arja schrijft het er met plezier op.

Benieuwd hoe jij ZwamBoon kan gebruiken in de keuken?