Algemene bereidingswijze van ZwamBoon.

De bereidingswijze van ZwamBoon is heel eenvoudig, maak je keuze:

Grillen:
ZwamBoon in plakjes of blokjes snijden, met olie insprayen of kwasten en dan in de contactgrill bakken totdat de plakjes ZwamBoon goudbruin zijn. Naar smaak zout toevoegen en dan verder beleggen. (± 6 min.)

Bakken:
ZwamBoon in plakjes of blokjes snijden, met olie insprayen of kwasten (of je doet wat olie in de pan) en dan de ZwamBoon in de koekenpan goudbruin bakken aan beide kanten. Naar smaak zout toevoegen en dan verder beleggen. (± 4 min. per kant)

Frituren:
ZwamBoon in plakjes of blokjes snijden en 3 minuten frituren op 170° C in de voorverwarmde frituurpan. Na het frituren uit laten lekken op bijvoorbeeld keukenpapier en naar smaak zout toevoegen.

Air-fryen:
ZwamBoon in plakjes of blokjes snijden en insprayen met olie. Air-fryen tot de ZwamBoon plakjes goudbruin zijn. Daarna kun je zout naar smaak toevoegen.

Koken:
In soepen en sausen kan ZwamBoon gewoon worden meegekookt. Vooraf snijd je de ZwamBoon dan in de gewenste vorm, bijvoorbeeld kleine blokjes. Laat de ZwamBoon in ieder geval 2 minuutjes koken.

Marineren:
ZwamBoon is neutraal van smaak en leent zich uitstekend om te marineren. Dit kan zowel vóór als na de basisbereiding (het bakken) worden gedaan. In de rubriek ‘recepten’ vindt u meerdere marinades en bereidingswijzes.

Dit zijn wat basis bereidingswijzes voor ZwamBoon. Voor recepten ga je hier heen!

Heb je zelf een originele manier gevonden als bereidingswijze van ZwamBoon, laat het ons dan weten via Facebook.

ZwamBoon kruidenkaas tomaat basilicum
Kruidenkaas & tomaat
ZwamBoon mosterd Amsterdams ui
Mosterd & A'damse ui
ZwamBoon tomaten-/appelchutney
Tomaten/appel chutney
ZwamBoon spinaziepesto
Spinazie pesto
ZwamBoon geitenkaas walnoot honing
Geitenkaas, walnoot & honing
ZwamBoon mangochutney
Mango chutney
Superfood van Hollandse bodem

©ZwamBoon B.V. ◊ KvK: 75430029 ◊ BTW: NL860280226B01 ◊ Algemene voorwaarden ◊ Cookie beleid ◊ Contact